Na maanden de protocollen gevolgd te hebben kunnen wij eindelijk weer gebruik maken van de sportzaal op vrijdag 21 mei. De matten kunnen weer gelegd worden en er kan weer aiki getraind worden. Ukemi’s kunnen weer beoefend worden evenals de verdedigingen vanuit pakken of slagen vanuit tachi waza, suwari waza en hanmi handachi waza.

Opgemerkt wordt dat de buitentrainingen met Jo en Bokken bij droog weer blijven bestaan. Omdat dit niet in de sportzaal beoefent hoeft te worden is er geen zaalhuur van toepassing en kan de contributie laag blijven. In de groepsapp wordt hierover gecommuniceerd.

BELANGRIJK !!!

Hoe de protocollen nu gevolgd dienen te worden laat ik hier even weg, belangrijk is dat wij wel op moeten blijven passen voor eventuele besmettingen van elkaar. Daarom blijven wij trainen met families bij elkaar, de trainingspartners die met elkaar trainen blijven op tenminste 1,5 meter van de andere trainingspartners en belangrijker is dat als je coronaverschijnselen hebt zoals hoesten, niezen, koorts, een loopneus, etc. je niet naar trainen komt.

Als wij goed op onszelf en op elkaar passen dan wordt besmetting voorkomen en kunnen wij van onze prachtige sport blijven genieten.

Tot op de tatami (of buiten natuurlijk)